LYOR | Természet és szakértelem egy üvegben.
LYOR KEEP HAIR MASK

LYOR KEEP HAIR MASK
Egyensúlyt teremtő pakolás, natúr (vegyszeres kezelés mentes) hajra

A termékről röviden:

Aktív biovektorpakolás, amely önhidratációs képességgel ruházza fel a hajszálakat. Forró levegővel történő szárítás hatására a hajat antisztatikussá és a dehidratációval szemben még ellenállóbbá teszi. Könnyű védőréteget képez a hajszálakon hozzájárulva az egészséges hajszerkezet fenntartásához.

A termék fogyasztói ára: 7 790 Ft

Hajmosás után töröljük törölközőszárazra a hajunkat. A teljes hajhosszon oszlassunk szét hajmennyiség-arányosan 3-6 diónyi pakolást. Fontos, hogy eközben a fejbőrt és a hajtöveket hagyjuk ki. Fésüljük át a hajunkat egy ritka fogú fésűvel. A hatóidő hajminőségtől függően 2-5 perc. Ezt követően meleg vízzel alaposan öblítsük le. A tökéletes végeredmény elérése érdekében hajszárítóval szárítsuk meg a hajunkat.

Összetétel: Aqua, Brassica Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Brassicyl Isoleucinate Esylate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrolyzed Soy Protein, Anhydroxylitol, Xylitylglucoside, Xylitol, Creatine, Panthenol, Citric Acid, Chlorphenesin, Hydrolyzed Keratin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Parfum

Tulajdonságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling