LYOR | Természet és szakértelem egy üvegben.
LYOR CARE HAIR MASK

LYOR CARE HAIR MASK
Revitalizáló pakolás festett, hullámosított / kiegyenesített hajra

A termékről röviden:

Aktív biovektorpakolás, amely önhidratációs képességgel ruházza fel a hajszálakat, valamint regenerálja azok szerkezetét. Szárítás hatására a hajat antisztatikussá és a dehidratációval szemben még ellenállóbbá teszi. Könnyű védőréteget képez a hajszálakon hozzájárulva az egészséges hajszerkezet kialakulásához.

A termék fogyasztói ára: 8 490 Ft

Hajmosás után töröljük törölközőszárazra a hajunkat. A teljes hajhosszon oszlassunk szét hajmennyiség-arányosan 3-6 diónyi pakolást. Fontos, hogy a fejbőrt és a hajtöveket hagyjuk ki. Fésüljük át a hajunkat egy ritka fogú fésűvel. A hatóidő hajminőségtől függően 2-5 perc. Ezt követően meleg vízzel alaposan öblítsük le. A tökéletes végeredmény elérése érdekében hajszárítóval szárítsuk meg a hajunkat.

Összetétel: Aqua, Brassica Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Brassicyl Isoleucinate Esylate, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Xylitylglucoside, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Soy Protein, Anhydroxylitol, Panthenol, Creatine, Xylitol, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Chlorphenesin, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum 

Tulajdonságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling