LYOR | Természet és szakértelem egy üvegben.
INTENSIVE NATURE FULL  - Elfogyott! Átmeneti készlethiány!

INTENSIVE NATURE FULL - Elfogyott! Átmeneti készlethiány!
Komplex megoldáscsomag korpás fejbőrre és vegykezelés mentes hajra

A csomag tartalma:

1 db LYOR KEEP SHAMPOO - Elfogyott! Átmeneti készlethiány! 200 ml

1 db LYOR KEEP HAIR MASK 200 ml

1 db LYOR SCALP INTENSIVE TREATMENT 50 ml

A csomag értéke: 26 170 Ft

A termék fogyasztói ára: 23 553 Ft
Ingyenes kiszállítás
Leírás:

Organikus tisztítás és védelem egy samponban. Cukrokkal és aminosavakkal kíméletesen, mégis alaposan tisztítja meg a hajat és a fejbőrt. Ezt követően ultravékony organikus olajréteggel vonja be a haj felületét, valamint hidratálja és vitaminokkal táplálja a sejteket.

Aktív biovektorpakolás, amely önhidratációs képességgel ruházza fel a hajszálakat. Forró levegővel történő szárítás hatására a hajat antisztatikussá és a dehidratációval szemben még ellenállóbbá teszi. Könnyű védőréteget képez a hajszálakon hozzájárulva az egészséges hajszerkezet fenntartásához.

Megszünteti a mikroorganizmusok miatt kialakuló korpásodást. A benne lévő aminovektorok beépülnek a bőr mélyebb rétegeibe  majd a felszín felé haladva elpusztítják a problémát okozó mikroorganizmusokat, és biztosítják a baktériumokkal és gombákkal szembeni tartós védelmet. A fertőzés megszüntetését követően gondoskodik a bőr és hajszálak megfelelő táplálásáról is.

LYOR KEEP SHAMPOO - Elfogyott! Átmeneti készlethiány!

Alaposan nedvesítsük be a hajunkat. Hajhossztól függően juttassunk 3-6 adagolónyi sampont a tenyerünkbe. Ezt vízzel hígítva, gyors mozdulatokkal habosítsuk fel a hajunkon. Ujjbegyünkkel finoman masszírozzuk át hajas fejbőrünk teljes területét. Alaposan öblítsük ki a sampont. Amennyiben szükséges, ismételjük meg a folyamatot. A tökéletes végeredmény elérése érdekében használjuk a LYOR KEEP HAIR MASK-ot befejezésként.

LYOR KEEP HAIR MASK

Hajmosás után töröljük törölközőszárazra a hajunkat. A teljes hajhosszon oszlassunk szét hajmennyiség-arányosan 3-6 diónyi pakolást. Fontos, hogy eközben a fejbőrt és a hajtöveket hagyjuk ki. Fésüljük át a hajunkat egy ritka fogú fésűvel. A hatóidő hajminőségtől függően 2-5 perc. Ezt követően meleg vízzel alaposan öblítsük le. A tökéletes végeredmény elérése érdekében hajszárítóval szárítsuk meg a hajunkat.

LYOR SCALP INTENSIVE TREATMENT

A kezelést kúraszerűen végezzük az alábbiak szerint. Hajmosást követően töröljük meg és fésüljük hátra a hajunkat. Rázzuk fel alaposan az üveget, majd a pipetta segítségével oszlassunk el 6-7 pipettányi folyadékot a fejbőrünkön homlokunktól a tarkónk felé haladva. Ezután finom masszírozással segítsük az eloszlatást. Ügyeljünk arra, hogy mindenhová kerüljön a készítményből. 15 perc hatóidőt követően alaposan öblítsük le a hajunkat és a fejbőrünket, majd szárítsuk meg a hajunkat. Fontos, hogy az első és második alkalmazás között ne teljen el 72 óránál több idő. Ezután 3-4 naponta végezzük el a kezelést. Tartós hatás általában 1 hónap rendszeres használat után jelentkezik. Ennél hamarabb még pozitív változás észlelése esetén se hagyjuk abba a készítmény használatát.

LYOR KEEP SHAMPOO - Elfogyott! Átmeneti készlethiány!

Összetétel:  Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Decyl Glucoside, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Xylitylglucoside, Coco-Glucoside, Capryloyl Glycine, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Hydrolyzed Soy Protein, Propanediol, Panthenol, Anhydroxylitol, Coconut Alcohol, Xylitol, Sorbic Acid, Chlorphenesin, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum

Tulajdonságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, SLS (Sodium Lauryl(eth) Sulfat) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling

LYOR KEEP HAIR MASK

Összetétel: Aqua, Brassica Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Brassicyl Isoleucinate Esylate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrolyzed Soy Protein, Anhydroxylitol, Xylitylglucoside, Xylitol, Creatine, Panthenol, Citric Acid, Chlorphenesin, Hydrolyzed Keratin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Parfum

Tulajdonságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling

LYOR SCALP INTENSIVE TREATMENT

Összetétel: Aqua, Glycerin, Panthenol, Persea Gratissima Oil, Undecylenoyl Glycine, C14-22 Alcohols, Algae Extract, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Capryloyl Glycine, Coconut Alcohol, Xylitol, C12-20 Alkyl Glucoside, Xylitylglucoside, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Coco-Glucoside, Laminaria Digitata Extract, Anhydroxylitol, Caprylic/Capric Triglyceride, Creatine, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

Tulajdnoságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling