LYOR | Természet és szakértelem egy üvegben.
INTENSIVE ALL IN

INTENSIVE ALL IN
Korpásodás kezelő csomag (3 hónapos kúra)

A csomag tartalma:

3 db LYOR SCALP INTENSIVE TREATMENT 50 ml

A csomag értéke: 36 270 Ft

A termék fogyasztói ára: 32 643 Ft
Ingyenes kiszállítás
Leírás:

Megszünteti a mikroorganizmusok miatt kialakuló korpásodást. A benne lévő aminovektorok beépülnek a bőr mélyebb rétegeibe  majd a felszín felé haladva elpusztítják a problémát okozó mikroorganizmusokat, és biztosítják a baktériumokkal és gombákkal szembeni tartós védelmet. A fertőzés megszüntetését követően gondoskodik a bőr és hajszálak megfelelő táplálásáról is.

LYOR SCALP INTENSIVE TREATMENT

A kezelést kúraszerűen végezzük az alábbiak szerint. Hajmosást követően töröljük meg és fésüljük hátra a hajunkat. Rázzuk fel alaposan az üveget, majd a pipetta segítségével oszlassunk el 6-7 pipettányi folyadékot a fejbőrünkön homlokunktól a tarkónk felé haladva. Ezután finom masszírozással segítsük az eloszlatást. Ügyeljünk arra, hogy mindenhová kerüljön a készítményből. 15 perc hatóidőt követően alaposan öblítsük le a hajunkat és a fejbőrünket, majd szárítsuk meg a hajunkat. Fontos, hogy az első és második alkalmazás között ne teljen el 72 óránál több idő. Ezután 3-4 naponta végezzük el a kezelést. Tartós hatás általában 1 hónap rendszeres használat után jelentkezik. Ennél hamarabb még pozitív változás észlelése esetén se hagyjuk abba a készítmény használatát.

LYOR SCALP INTENSIVE TREATMENT

Összetétel: Aqua, Glycerin, Panthenol, Persea Gratissima Oil, Undecylenoyl Glycine, C14-22 Alcohols, Algae Extract, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Capryloyl Glycine, Coconut Alcohol, Xylitol, C12-20 Alkyl Glucoside, Xylitylglucoside, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Coco-Glucoside, Laminaria Digitata Extract, Anhydroxylitol, Caprylic/Capric Triglyceride, Creatine, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

Tulajdnoságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling