LYOR | Természet és szakértelem egy üvegben.
INTENSIVE SAVE AND PREMIUM FULL

INTENSIVE SAVE AND PREMIUM FULL
Komplex megoldáscsomag korpás fejbőrre és vegykezelt hajra

A csomag tartalma:

1 db LYOR CURE SHAMPOO 200 ml

1 db LYOR CARE HAIR MASK 200 ml

1 db LYOR SCALP INTENSIVE TREATMENT 50 ml

A csomag értéke: 27 870 Ft

A termék fogyasztói ára: 25 083 Ft
Ingyenes kiszállítás
Leírás:

Ideális választás a korpás haj és fejbőr tisztításához. Cukrokkal és aminosavakkal kíméletesen, mégis alaposan tisztít. Aminovektorokkal teszi ellenállóvá a fejbőrt a korpásodást okozó gombákkal és baktériumokkal szemben, visszaállítva annak természetes bioflóráját.

Aktív biovektorpakolás, amely önhidratációs képességgel ruházza fel a hajszálakat, valamint regenerálja azok szerkezetét. Szárítás hatására a hajat antisztatikussá és a dehidratációval szemben még ellenállóbbá teszi. Könnyű védőréteget képez a hajszálakon hozzájárulva az egészséges hajszerkezet kialakulásához.

Megszünteti a mikroorganizmusok miatt kialakuló korpásodást. A benne lévő aminovektorok beépülnek a bőr mélyebb rétegeibe  majd a felszín felé haladva elpusztítják a problémát okozó mikroorganizmusokat, és biztosítják a baktériumokkal és gombákkal szembeni tartós védelmet. A fertőzés megszüntetését követően gondoskodik a bőr és hajszálak megfelelő táplálásáról is.

LYOR CURE SHAMPOO

Alaposan nedvesítsük be a hajunkat. Hajhossztól függően juttassunk 3-6 adagolónyi sampont a tenyerünkbe. Ezt vízzel hígítva, gyors mozdulatokkal habosítsuk föl a hajunkon. Ujjbegyünkkel finoman masszírozzuk át hajas fejbőrünk teljes területét. Alaposan öblítsük ki a sampont. Amennyiben szükséges, ismételjük meg a folyamatot. A tökéletes végeredmény elérése érdekében használjuk a LYOR KEEP HAIR MASK-ot vagy LYOR CARE HAIR MASK-ot befejezésként.

LYOR CARE HAIR MASK

Hajmosás után töröljük törölközőszárazra a hajunkat. A teljes hajhosszon oszlassunk szét hajmennyiség-arányosan 3-6 diónyi pakolást. Fontos, hogy a fejbőrt és a hajtöveket hagyjuk ki. Fésüljük át a hajunkat egy ritka fogú fésűvel. A hatóidő hajminőségtől függően 2-5 perc. Ezt követően meleg vízzel alaposan öblítsük le. A tökéletes végeredmény elérése érdekében hajszárítóval szárítsuk meg a hajunkat.

LYOR SCALP INTENSIVE TREATMENT

A kezelést kúraszerűen végezzük az alábbiak szerint. Hajmosást követően töröljük meg és fésüljük hátra a hajunkat. Rázzuk fel alaposan az üveget, majd a pipetta segítségével oszlassunk el 6-7 pipettányi folyadékot a fejbőrünkön homlokunktól a tarkónk felé haladva. Ezután finom masszírozással segítsük az eloszlatást. Ügyeljünk arra, hogy mindenhová kerüljön a készítményből. 15 perc hatóidőt követően alaposan öblítsük le a hajunkat és a fejbőrünket, majd szárítsuk meg a hajunkat. Fontos, hogy az első és második alkalmazás között ne teljen el 72 óránál több idő. Ezután 3-4 naponta végezzük el a kezelést. Tartós hatás általában 1 hónap rendszeres használat után jelentkezik. Ennél hamarabb még pozitív változás észlelése esetén se hagyjuk abba a készítmény használatát.

LYOR CURE SHAMPOO

Összetétel: Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Decyl Glucoside, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Undecylenoyl glycine, Xylitylglucoside, Coco-Glucoside, Algae Extract, Xylitol, Anhydroxylitol, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Sodium Cocoyl Amino Acids, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Coconut Alcohol, Capryloyl Glycine, Laminaria Digitata Extract, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Propanediol, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Keratin, Chlorphenesin, Potassium Dimethicone PEG-7 Panthenyl Phosphate, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Parfum

Tulajdonságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, SLS (Sodium Lauryl(eth) Sulfat) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling

LYOR CARE HAIR MASK

Összetétel: Aqua, Brassica Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Brassicyl Isoleucinate Esylate, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Xylitylglucoside, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Soy Protein, Anhydroxylitol, Panthenol, Creatine, Xylitol, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Chlorphenesin, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum 

Tulajdonságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling

LYOR SCALP INTENSIVE TREATMENT

Összetétel: Aqua, Glycerin, Panthenol, Persea Gratissima Oil, Undecylenoyl Glycine, C14-22 Alcohols, Algae Extract, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Capryloyl Glycine, Coconut Alcohol, Xylitol, C12-20 Alkyl Glucoside, Xylitylglucoside, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Coco-Glucoside, Laminaria Digitata Extract, Anhydroxylitol, Caprylic/Capric Triglyceride, Creatine, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol

Tulajdnoságok: Paraben Free, GMO (Geneticaly Modded Organics) Free, Cruelty Free (No animal testing), 100% Recycling