LYOR | Természet és szakértelem egy üvegben.Rólunk

Hitvallásunk az egészség! Ennek érdekében alkottuk meg a fejbőrkozmetika fogalmát. Célunk, hogy olyan termékeket készítsünk, és olyan szolgáltatásokat biztosítsunk, amelyekkel garantáljuk vendégeinknek az egészséges fejbőrt és hajszálakat. Mert a szép haj, az egészséges fejbőrnél kezdődik! Célunk nem egyszerűen a tünetek kezelése, hanem tartós és egészséges megoldásokat biztosítására törekszünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a hatékonyságra, ezért termékeinket folyamatosan fejlesztjük. Nap, mint nap új alapanyagokkal kísérletezünk, a hatékonyság és a kíméletesség maximalizálása érdekében. Fokozott figyelmet biztosítunk a minket körülvevő környezetnek is. Számunkra kritikus pont, hogy a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk magunk után. Ezt figyelembe vesszük a felhasznált alapanyagoknál is, ezért csak olyan anyagokat használunk, amelyek „fair-trade” alapon lettek előállítva!

 

Fejbőrkozmetika, új fogalom a szépségiparban

Bőrünk testünk egész felszínére kiterjedve alkotja a legnagyobb szervünket. Ugyanolyan bőrrétegek védik a végtagjainkat és rejtettebb területeket, mint a fejünket. Ez utóbbi területet azonban sokkal több közvetlen környezeti hatás és irritáció éri, mint más testtájakat.

Míg testünket borító bőrfelszínt naponta ápoljuk különböző készítményekkel, addig a fejbőrünkről teljesen megfeledkezünk. A hajmosás során ugyan eltávolítjuk a szennyeződéseket, de a külső hatások és irritáció elleni védelemről nem gondoskodunk.

Erős dehidratáció, fokozott zsírosodás, korpásodás és hajhullás és kopaszodás- a jellemző tünetek, melyre a fejbőrkozmetika megoldást kínál. A probléma valódi okának megállapításához és a pontos diagnózis felállításához mikro-kamerákat, mikroszkópot valamint szükség esetén laborvizsgálatot alkalmazunk.

Az okok feltárását követően speciális fejbőrkozmetikumokkal kezeljük a problémás bőrt, majd a kezelés végéig nyomon követjük a javulás fázisait. Az egészséges állapot helyreállítását követően személyre szabott állapotmegőrzést javasolunk egyedi fejlesztésű termékeink széles palettájáról.